Astrograma

Beneficiaza acum de interpretarea astrogramei tale natale! Afla ce predispozitii ai, cum te influenteaza ele. Dincolo de zodia ta, astrologia poate sa iti ofere o sumedenie de informatii legate de personalitate, relatii, atitudini si trairi analizand toate aspectele din astrograma ta natala.

*pentru a benefica de aceste interpretari ai nevoie de un con pe AstroSpot.

Interpretari ale astrogramei natale

Horoscop Zilnic Horoscop Personalizat Horoscop Financiar
Raport online de personalitate O descriere a personalitatii dvs. in functie de astrograma. Contine urmatoarele capitole: Imagine si destin, Motivatii, Emotivitate, Ambitii si abordare. Raport online de viata personala. Felul in care relationati cu ceialalti si aspecte legate de viata dvs. personala. Contine urmatoarele capitole: Afectivitate, Casatorie, Sexualitate, Alte influente. Raport online financiar
Atitudinea fata de bani, resurse, relatia cu bancile. Te-ai intrebat vreodata daca ai ales cea mai avantajoasa metoda de catig? Afla ce spune astrograma ta.
Astrologie Vocationala Midpoint Ingerul
Raport online vocational. Tu si nevoile tale, munca si locul de munca, cariera si directia in viata. Interpretarea midpointurilor. Oferita de Reinhold Ebertin. Detalii sepre tehnica midpointuri-lor gasiti aici.   Ingerii pazitori. Se spune ca toti avem ingeri pazitori. Care sunt ei si ce daruri ne aduc, veti afla din acest raport.
Reincarnare si Karma Astrograma Relocata
Premium: Raport Karmic. O incursiune in karma ta. Vrei sa afli ce ai fost intr-o viata anterioara? Afla-ti Karma. Raport astrograma relocata
Vrei sa traiesti in alta tara? Alege-ti tara si orasul si vei afla cum va decurge viata ta in locul respectiv.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply


Horoscop zilnic

Pozitii planetare

Calendar nunti