jupiter_in_taur_capricornul

Desi am discutat acest aspect in Horoscopul Anual pentru 2011 am sa reiau influenta acestui tranzit pentru fiecare zodie in parte. Taurul este zodia care reprezinta substanta, bunurile materiale, posesiunile, conceptul nostru despre propria valoare si poftele. Intrarea lui Jupiter in aceasta zodia va accentua toate aceste aspecte aducand nu doar abundenta in cazul unora […]

jupiter_in_taur_sagetatorul

In general acest aspect promite fie o imbunatatire a conditiilor de munca sau a mediului de lucru. In acest an munca voastra va trebui sa fie in acord cu conceptiile..

jupiter_in_taur_scorpionul

Nu numai ca va va fi mult mai usor sa incepeti o relatie de parteneriat/casatorie dar exista si oportunitatea de a le regenera pe cele existente. Puteti face o serie de schimbari pozitive in aceasta zona a vietii voastre…

jupiter_in_taur_balanta

Taurul este pentru voi a 8-a zodiei si este de obicei asociata cu castigurile altora. Despre aceste aspecte am discutat pe larg la seciunea Bani din Horoscop Balanta 2011..

jupiter_in_taur_fecioara

Exista un accent puternic asupra zonei spirituale cu Jupiter in aceasta pozitie. S-ar putea sa cauti o intelegere mai profunda a sensului vietii. Sunt destul de frecvente studiile de natura spirituala cu Jupiter aici sau, pentru cei avansati predarea sau apicarea directa a principiilor. Intelegerea lumii din punct de vedere spiritual nu trebuie limitata la religie si filosofie ci si la noile curente de gandire.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Horoscop zilnic

Pozitii planetare

Calendar nunti