Martisor Balanta

martisor-balanta-opal

Opalul de foc. Indicat in general in aceasta perioada pentru Balante si cei cu ascendent in balanta si in particular pentru cei care au Saturn in casa a 2-a, Saturn in aspecte negative cu Venus sau cu guvernatorul casei a 2-a.

Opalul este o piatra de inspiratie care creste imaginatia si creativitatea. Avand Saturn in cea de-a doua zodie multe Balante vor avea nevoie de o crestere a increderii in propriile lor puteri, in capacitatea lor de a se valorifica. Opalul de foc este recunoascut pentru aceste proprietati si permite celui care il poarta sa vada lumea dintr-o perspectiva noua, ii creste puterea personala si il protejeaza de pericole. Este un simbol al sperantei, un amplificator de energie, faciliteaza schimbarea.

Multi ani a fost considerata o piatra care aduce nefericirea, aceasta insa a fost o idee moderna datorata unei neuvele a lui Sir Walter Scott si nu are nici o baza reala. Opalul contine o multitudine de culori imprumutand calitatile mai multor pietre fiind capabil sa isi schimbe influenta in funtie de nevoile celui care il poarta. Opalul de Foc era folosit in magie pentru a atrage bani si pentru a creste pasiunea intr-o relatie.

Romanii erau fascinati de aceasta piatra. Iata cum o descrie Pliny, istoricul roman: ” ..in ea vezi focul viu al rubinului, rosul cel glorios al ametistului, marea cea verde a smaraldului stralucind toate impreuna intr-un amestec incredibil de culoare”. Arabii credeau ca Opalul este o piatra magica care a cazut din cer si o numeau piatra sperantei.

Din punct de vedere medical se spune ca opalul este bun pentru rinichi, circulatie, inima si stomac. Regleaza metabolismul si ajuta la detoxifierea organismului. Sunt utile in timpul nasterii si se spune ca reduc durerile.

In Feng Shui se foloseste in Nord pentru a obtine armonie.

Atentie: Opalul se purifica in apa jumatate de ora si se incarca intre alte pietre. Nu trebuie expus la soare. Daca vezi ca ii paleste culoarea in timp nu il purta deoarece efectele sale vor fi negative.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply


Horoscop zilnic

Pozitii planetare

Calendar nunti