Martisor Varsator

martisor-varsator-citrine

Citrinul. In antichitate citrinul era purtat impotriva veninului de sarpe si a gandurilor negative. Este o piatra a succesului pentru ca aduce abundenta mai ales in afaceri si comert, iar cum in aceasta perioada Saturn se afla in casa a 10-a a Varsatorului si le poate ingreuna aceste aspecte ale vietii, citrinul este cel mai potrivit pentru a risipi influentele negative. In antichitate era renumit si pentru faptul ca potenta inteligenta, frumusetea si fertilitatea femeilor.

Citrinul este cristalul care risipeste energia negativa si nu necesita purificare sau curatare ulterioara. Emite o energie calma care induce o stare de optimism. Atrage abundenta si contribuie la mentinerea bunastarii. Ajuta la directionarea pozitiva a energiei creative.

Din punct de vedere fizic ajuta la digestie, echilibreaza tiroida si imbunatateste vederea. Este benefic pentru sistemul endocrin; curata, purifica si elimina toxinele.

Citrinul se poarta noaptea pentru a elimina temerile, a preveni cosmarurile si a asigura un somn linistit. Impiedica comportamentele auto-distrugatoare, creste stima de sine. Culoarea galbena potenteaza energia Soarelui. Atunci cand este purtat aduce buna-dispozitie si inlatura depresia.

Este o piatra folosita pentru suport profesional, imbunatateste relatiile la locul de munca si creste productivitatea. Este un cristal excelent pentru relatiile interpersonale. Ajuta la rezolvarea problemelor in cadrul unui grup, la gasirea unor solutii care sunt utile pentru toti.

In Feng Shui Citrinul se foloseste in centrul unei incapaeri pentru a revitaliza si aenergiza spatiul respectiv.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply


Horoscop zilnic

Pozitii planetare

Calendar nunti