Previziuni

Ce te-asteapta in viitor? Citeste rapoartele disponibile pe AstroSpot (ai nevoie de un cont pentru a citi interpretarile personalizate) si beneficiaza de aspectele tale favorabile.

 

Horoscop   Horoscop Saptamanal   Horoscop Anual
Horoscop zilnic Daca te-ai saturat de predictii generalizate acum poti beneficia de horoscopul tau personalizat.   Horoscop saptamanal: Acum poti detecta momentele favorabile ale saptamanii pentru a intreprinde diverse actiuni.   Premium: Horoscop anual. Previziuni personalizate pentru un an. Viitorul nu va mai fi o enigma.
         
Astrograma Generala   Horoscop Financiar   Horoscop Serviciu Cariera
Premium: Predictii generale pentru un an (solara).Vrei sa stii cum va fi anul tau? Acest raport analizeaza aspectele din solara ta (dintre doua zile de nastere consecutive) si defineste trasaturile generale ale perioadei dintre doua zile de nastere consecutive.   Premium: Predictii financiare pentru un an (solara).Interpretarea aspectelor financiare dintre doua zile de nastere consecutive. Poti sa afli daca vei castiga banii usor, daca vei avea probleme financiare si cum poti sa le eviti si ce surse de venit poti avea.   Premium: Predictii serviciu cariera pentru un an (solara). Interpretarea aspectelor legate de cariera si serviciu dintre doua zile de nastere consecutive. Relatiile cu colegii, angajatii, superiorii, cat de usor iti vei gasi un serviciu si daca sunt aspecte in acest sens, ce schimbari se preconizeaza in cariera ta.
         
Mercur Retrograd   Jupiter Retrograd   Venus Retrograd
Mercur retrograd: Un raport despre cum va afecteaza retrogradarea lui Mercur disponibil doar in perioadele in care Mercur este retrograd.   Jupiter retrograd: Un raport despre cum va afecteaza retrogradarea lui Jupiter disponibil doar in perioadele in care Jupiter este retrograd.   Venus retrograda: Un raport despre cum va afecteaza retrogradarea Venusiana disponibil doar in perioadele in care Venus este retrograda.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

balu vasilica elena 11-06-2012, 16:24

este interesant si vreau cat mai multe detalii in ceea ce ma priveste

mihaela 09-01-2014, 00:09

Ce se intampla cu siteul AstroSpot?Am cont deschis pe acest site si pe orice dau click imi apare „Not Found”!Chiar imi pare foarte rau!Cand se va reveni?Va astept cu mare drag sa reveniti cat mai REPEDE!

popa catalin 24-12-2014, 00:24

popa catalin 22 o5 1968 15.30. bacau. cariera bani

Leave a Reply


Horoscop zilnic

Pozitii planetare

Calendar nunti